Med anledning av spridningen av coronaviruset finns riktlinjer och övrig information samlat på AcadeMedias webb. Informationen uppdateras kontinuerligt.

Ping Pong
Söker du nytt jobb? Oavsett om du är arbetslös idag, eller har ett jobb men vill vidare så kan vi hjälpa dig.
Vi har även korta och effektiva arbetsmarknadsutbildningar.
 

Sista dag att ansöka är 11 november

 –> Stockholm yrkesutbildningar ansök nu!

I Stockholm erbjuder vi yrkesutbildningar i branscher där det finns mycket jobb. Du kan studera tillsammans med andra i klassrum eller på distans. Utbildningen kan vara ditt nästa steg på väg mot arbetsmarknaden!


UTBILDNINGAR MED START I JANUARI: 

Undersköterska

Det är stor brist på undersköterskor i Sverige och möjligheterna att få jobb efter utbildningen är stora. Utbildningen ger dig den kompetens som krävs för att jobba inom vård och omsorg. Du läser en grundutbildning och därefter väljer du en av fyra fördjupningar. Praktiska moment på en arbetsplats ingår i utbildningen. Utbildningen tar ungefär 1,5 år.
Utbildning till undersköterska >>

Vårdbiträde

Vill du arbeta med det praktiska omsorgsarbetet nära dina patienter och brukare? Talar du dessutom flera språk och har erfarenhet av andra kulturer? Som vårdbiträde är din kompetens eftertraktad på arbetsmarknaden. Praktiska moment på en arbetsplats ingår i utbildningen. Utbildningen tar ungefär 1 år. Utbildning till vårdbiträde >>

Barnskötare

Vill du arbeta som barnskötare? Då är detta en utbildning för dig. Barnskötarens uppgift är att ge barnen en trygg och stimulerande vistelse på förskolan under den tid då deras föräldrar arbetar. Praktiska moment på en arbetsplats ingår i utbildningen. Utbildningen tar ungefär 1,5 år. Utbildning till barnskötare >>

Elevassistent

Vill du arbeta med barn som behöver extra stöd i skolan? I så fall är utbildningen till elevassistent inom barn och fritid intressant för dig. Elevassistenter arbetar i skolan och hjälper elever som behöver stöd. Det kan till exempel vara elever med annat modersmål än svenska. Praktiska moment på en arbetsplats ingår i utbildningen. Utbildningen tar ungefär 1,5 år. Utbildning till elevassistent>>


Hur ansöker man?

  1. Gå in på Stockholms Stads webbplats.
  2. Välj fliken ”kurspaket” i kurslistan och sök fram din utbildning. Vi heter Eductus Stockholm. Du kan även söka genom att uppge kurskoden.
  3. Beslut om antagning sker hos kommunen.
  4. Du börjar hos oss. Vi informerar dig inför start.

Eductus på Liljeholmen

Skolan ligger på Mejerivägen 9 i Liljeholmen. Det är enkelt att ta sig dit med buss eller tunnelbana.

Vill du veta mer?

Kontakta gärna vår skolledare Carina Svedenberg Widqvist, på 0727-01 90 62 eller maila på Carina.svedenbergwidqvist@eductus.se.

Varmt välkommen med din ansökan!

 


Elever som har gått hos oss->