Med anledning av spridningen av coronaviruset finns riktlinjer och övrig information samlat på AcadeMedias webb. Informationen uppdateras kontinuerligt.

Omniway
Söker du nytt jobb? Oavsett om du är arbetslös idag, eller har ett jobb men vill vidare så kan vi hjälpa dig.
Vi har även korta och effektiva arbetsmarknadsutbildningar.
 

Så får du jobbet

Söker du nytt jobb? Oavsett om du är arbetslös idag, eller har ett jobb men vill vidare så vill vi hjälpa dig. Här får du information om CV, personligt brev och att gå på anställningsintervju. Vi delar med oss av tipslistor och länkar som beskriver hur du ska gå till väga för att få jobbet.

Vi kan arbetsmarknad

Sedan 1991 har vi arbetat med arbetsmarknadsrelaterade frågor och guidat människor i jobbsökandet. Idag erbjuder vi vägledning för dig som är inskriven på Arbetsförmedlingen och vill gå på Stöd och matchning samt har effektiva arbetsmarknadsutbildningar – för dig som söker jobb.

Vi delar med oss av tips till dig som är arbetssökande

På den här sidan samlar vi länkar som du kan ha nytta av.  Kolla runt och se vad du tycker! Skulle du sakna något, hör då av dig till oss och berätta vad du önskar veta mer om.

Läs mer:

 


För dig som är inskriven på Arbetsförmedlingen 

Vi hjälper dig förbättra ditt jobbsökande. Du som är inskriven på Arbetsförmedlingen kan få stöd för att snabbt hitta jobb. Tjänsten heter Stöd och matchning. Du får verktyg i jobbsökandet (genomgång av ansökningshandlingar, intervjuträning m.m.) samt möjlighet att knyta kontakter med arbetsgivare. Vi vet var jobben finns och har lösningar för att du snabbt ska komma ut på arbetsmarknaden.

Våra handledare berättar gärna mer om tjänsten för dig.

Så här jobbar vi