Med anledning av spridningen av coronaviruset finns riktlinjer och övrig information samlat på AcadeMedias webb. Informationen uppdateras kontinuerligt.

Omniway
Söker du nytt jobb? Oavsett om du är arbetslös idag, eller har ett jobb men vill vidare så kan vi hjälpa dig.
Vi har även korta och effektiva arbetsmarknadsutbildningar.
 

Rebecka fick jobb på ett kick!

Det gick snabbt när Rebecka, 24 år, började på Stöd och matchning hos Eductus i Alingsås. Redan efter en månad har hon fått ett heltidsjobb som försäljare på Börjessons Bil i Alingsås.

Grattis till nya jobbet Rebecka! Vad lärde du dig hos Eductus?
Det gick väldigt snabbt, men under min tid på Eductus hann vi gå igenom hur man söker jobb och använder sitt CV. Jag hade bra timing och lite tur.

Hur känns det?
Jag är så glad över att äntligen hittat en arbetsplats där allt känns helt rätt. Jag trivs bra och har roligt på jobbet.

Har du något tips till andra arbetssökande?
Var alltid positiv i möten med potentiella arbetsgivare och att tänka på det även när man inte är i en jobbsökarsituation. Möjliga arbetsgivare kan ju finnas lite överallt. Ett annat tips är att våga vara stolt över sina positiva egenskaper som är bra för det jobbet man söker.

Vi gratulerar Rebecka som under sin första månad gjort ett så bra jobb att hon redan blivit befordrad från hallvärdinna till försäljare på en av företagets avdelningar. Bra jobbat och stor grattis!