Med anledning av spridningen av coronaviruset finns riktlinjer och övrig information samlat på AcadeMedias webb. Informationen uppdateras kontinuerligt.

Omniway
Söker du nytt jobb? Oavsett om du är arbetslös idag, eller har ett jobb men vill vidare så kan vi hjälpa dig.
Vi har även korta och effektiva arbetsmarknadsutbildningar.
 

Skriva personligt brev

Ett personligt brev skickar du med ditt CV när du söker ett jobb. Det personliga brevet är en lite närmare presentation av dig själv, vad du är bra på och varför du passar för jobbet du söker.

VÅRA 10 BÄSTA TIPS NÄR DU SKA SKRIVA PERSONLIGT BREV ▶

I det personliga brevet ska du berätta om vem du är, hur du är och vad du har för ambitioner inför framtiden och det jobb du söker. Det ska kort och gott presentera dig som person. Det är viktigt att du inte bara beskriver dig själv med en massa adjektiv som positiv, social, stresstålig, utan också ger konkreta exempel på hur dessa egenskaper tar sig form hos dig.

Vi har i mer än 25 år hjälpt personer att vässa sina ansökningsbrev och tusentals har kommit ut i jobb – så vi vet vad som fungerar. Våra handledare hjälper dig att ta fram både CV och personligt brev, kommer med råd och har kunskap om vilka frågor arbetsgivaren vill ha svar på.

Känner du dig osäker på hur du skriver ett riktigt bra personligt brev? Vi hjälper dig! Vi har samlat våra coachers 10-bästa tips för att det ska bli enklare för dig att komma igång med det personliga brevet.