Med anledning av spridningen av coronaviruset finns riktlinjer och övrig information samlat på AcadeMedias webb. Informationen uppdateras kontinuerligt.

Omniway
Söker du nytt jobb? Oavsett om du är arbetslös idag, eller har ett jobb men vill vidare så kan vi hjälpa dig.
Vi har även korta och effektiva arbetsmarknadsutbildningar.
 

Patrik Hellberg blir ny tf utbildningsdirektör för Eductus

PRESSMEDDELANDE 2018-09-07

Patrik Hellberg har utsetts till ny tillförordnad utbildningsdirektör för Eductus. Patrik tillträdde den 1 september och ersätter Paul Nilsson som efter tre framgångsrika år går vidare till en ny tjänst som CFO i AcadeMedias vuxenutbildningssegment.

Patrik Hellberg har varit verksamhetschef för Eductus arbetsmarknadstjänster sedan 2017 och har dessförinnan varit regionchef inom Eductus. Patrik Hellberg har omfattande ledarerfarenhet från bland annat bemanning, rekrytering, omställning och företagshälsovård. Patrik Hellberg är född 1968 och är utbildad civilekonom.

”Utbildning har aldrig varit viktigare”

”Jag är tacksam för förtroendet och utmaningen att få leda ett företag med ett så viktigt uppdrag, att få fler människor i jobb, en vinst både för samhället och individen. Jag ser fram emot att få arbeta tillsammans med Eductus medarbetare och våra kunder för att ta nästa steg i företagets utveckling. Utbildning har aldrig varit viktigare än vad det är just nu när många människor har problem att etablera sig på arbetsmarknaden samtidigt som det råder arbetskraftsbrist inom många branscher”, säger Patrik Hellberg.

För frågor kontakta

Lisa Moll Börjesson, marknadschef
T: 0703-41 17 16
E: lisa.moll@eductus.se