Ping Pong
Söker du nytt jobb? Oavsett om du är arbetslös idag, eller har ett jobb men vill vidare så kan vi hjälpa dig.
Vi har även korta och effektiva arbetsmarknadsutbildningar.
 

Eductus Östersund

Eductus Östersund ligger i trevliga fräscha lokaler på Hamngatan 13. Hit är du alltid välkommen in för att prata utbildning, jobb och arbetsmarknad. I Östersund erbjuder vi komvuxkurser.

Vuxenutbildning – Komvux

Hos oss kan du läsa kommunal vuxenutbildning på grundläggande och gymnasial nivå. Vi ger dig de bästa förutsättningarna och verktygen för att sporra och hjälpa dig i ditt lärande. Målet med Komvux är att du ska få möjlighet att utveckla dina kunskaper och kompetens för att stärka din ställning i arbets- och samhällslivet. Det gynnar också din personliga utveckling. Vi erbjuder en flexibel utbildning där du har en grupptillhörighet och där våra lärare finns på plats i skolan. I utbildningen kombinerar vi lärarledda lektioner med handledning och studier via vår lärplattform. Du anmäler dig till kurserna via Östersund kommun.

Kursutbud komvux >>

Kom på besök

Vi har öppet hus sista fredagen i varje månad klockan 13-14. Då kan du komma hit och ställa frågor, träffa våra lärare och kika runt i lokalerna. Passar inte denna tid? Kontakta oss så hittar vi en annan tid.

Välkommen till Eductus Östersund!

Kontakt

    Jag samtycker till att angivna personuppgifter kommer att lagras av Eductus i syfte att besvara min fråga. För mer information läs här

Eductus Östersund

Eductus Östersund

Hamngatan 13

831 31 Östersund

Telefon: 063-19 93 71

Öppettider: vardagar 07:30-16:30

Personal Östersund

Jutta Kemmer

Administratör
jutta.kemmer@eductus.se
063-19 93 70 / 0703-45 70 23
Östersund

Sture Norlin

Skolledare
sture.norlin@eductus.se
063-19 93 71
Östersund

#eductus