Ping Pong
Söker du nytt jobb? Oavsett om du är arbetslös idag, eller har ett jobb men vill vidare så kan vi hjälpa dig.
Vi har även korta och effektiva arbetsmarknadsutbildningar.
 

Eductus Östersund

Eductus Östersund ligger i trevliga lokaler på Stortorget 2A. Hit är du alltid välkommen för att prata utbildning och jobb.

Vuxenutbildning – Komvux

Hos oss kan du läsa kommunal vuxenutbildning på grundläggande och gymnasial nivå. Vi ger dig de bästa förutsättningarna och verktygen för att sporra och hjälpa dig i ditt lärande. Målet med Komvux är att du ska få möjlighet att utveckla dina kunskaper och kompetens för att stärka din ställning i arbets- och samhällslivet. Det gynnar också din personliga utveckling. Vi erbjuder en flexibel utbildning där du har en grupptillhörighet och där våra lärare finns på plats i skolan. I utbildningen kombinerar vi lärarledda lektioner med handledning och studier via vår lärplattform. Du anmäler dig till kurserna via Östersund kommun.

Kursutbud >>

Kursstarter samt ansökningsdatum hittar du på kommunens hemsida >>

Öppet hus

Vi har öppet hus sista fredagen i varje månad klockan 13-14. Då kan du komma hit och ställa frågor, träffa våra lärare och kika runt i lokalerna. Passar inte denna tid? Kontakta oss så hittar vi en annan tid.

Välkommen till Eductus Östersund!

Kontakt

    Jag samtycker till att angivna personuppgifter kommer att lagras av Eductus i syfte att besvara min fråga. För mer information läs här

Eductus Östersund

Eductus Östersund

Stortorget 2A

831 30 Östersund

Telefon: 063-19 93 71

Öppettider: vardagar 08:00-16:30

Personal Östersund

Thomas Digby

Tf skolledare
thomas.digby@eductus.se
0761-45 78 37
Östersund

Jutta Kemmer

Administratör
jutta.kemmer@eductus.se
063-19 93 70 / 0703-45 70 23
Östersund

#eductus