Med anledning av spridningen av coronaviruset finns riktlinjer och övrig information samlat på AcadeMedias webb. Informationen uppdateras kontinuerligt.

Ping Pong
Söker du nytt jobb? Oavsett om du är arbetslös idag, eller har ett jobb men vill vidare så kan vi hjälpa dig.
Vi har även korta och effektiva arbetsmarknadsutbildningar.
 

Eductus Örnsköldsvik

Hos Eductus Örnsköldsvik är våra engagerade och välutbildade medarbetare väldigt bra på att hjälpa människor hitta jobb.

Vår verksamhet finns i fräscha lokaler på andra våningen i Arkenhuset i centrala Örnsköldsvik. Lokalerna ligger ett stenkast från det mesta – buss, tåg, Arbetsförmedlingen, bibliotek och restauranger.

Yrkes- och studieförberedande moduler

Yrkes- och studieförberedande moduler är en utbildning som förbereder dig för fortsatta studier, till exempel yrkesutbildning, eller jobb. När utbildningen är klar ska du ha en klar inriktning för nästa steg på väg mot ditt framtida yrke.

Jobbet är målet – Stöd och matchning

Är du arbetssökande och inskriven på Arbetsförmedlingen kan du gå Stöd och matchning hos oss. Vi hjälper dig ta jobbet. Du får en handledare som ger dig stöd och matchning att gå vidare ut på arbetsmarknaden. Vårt mål för dig är enkelt. För oss är jobbet målet.

Service och försäljning

Är du intresserad av att jobba med service? Vi erbjuder två yrkesinriktade utbildningar för dig som vill arbeta inom detaljhandeln eller som företagssäljare.

Starta eget

Är du nyfiken på företagande? Du kanske redan har en affärsidé som du vill göra verklighet av? Då kan vår utbildning inför start av näringsverksamhet, vara något för dig. Du får kunskaper och stöd att pröva din affärsidé och skapa din framtida affärsplan.

 

Kontakt

    Jag samtycker till att angivna personuppgifter kommer att lagras av Eductus i syfte att besvara min fråga. För mer information läs här

Eductus Örnsköldsvik

Eductus Örnsköldsvik

Lasarettsgatan 5

891 33 Örnsköldsvik

Telefon: 0727-33 51 52

Öppettider: 8:00-17:00

Personal Örnsköldsvik

Susanna Centing

Områdeschef arbetsmarknad
0723-84 65 17
Bollnäs

Kennet Loberg 

Handledare
kennet.loberg@eductus.se
0703-85 59 82
Kramfors

Nyheter/Blogg

15 februari, 2020

Norallah fick jobb som snickare. ”Jag tycker om trä – det är ett levande, varmt och mjukt material”

Att lära sig sitt yrke ordentligt, passa tider, prata svenska så mycket som möjligt och fråga om man inte förstår…

 

1 mars, 2018

”Alla behöver en väg för att hitta jobb, för mig var vägen Eductus”

Yossief Adhanom Asgodom är en 36-årig man från Eritrea. Med en yrkesexamen som apotekare och arbetslivserfarenhet från läkemedelsbranschen i bagaget,…

Visa fler

#eductus