Ping Pong
Söker du nytt jobb? Oavsett om du är arbetslös idag, eller har ett jobb men vill vidare så kan vi hjälpa dig.
Vi har även korta och effektiva arbetsmarknadsutbildningar.
 

Eductus Örebro

På Eductus i Örebro vill vi hjälpa dig att komma vidare i livet. Det kan handla om att förbättra din svenska eller dina ansökningshandlingar eller få nya kunskaper genom en utbildning. Vi vill möta dig där du är och hjälpa dig att ta ett steg närmare på vägen till ett jobb eller en utbildning.

För oss är det viktigt att alla ska få en chans att komma vidare. Därför erbjuder vi olika former av stöd som kan passa både dig som är ny på arbetsmarknaden eller behöver en nystart.

Yrkes- och studieförberedande moduler

Yrkes- och studieförberedande moduler är en utbildning som förbereder dig för fortsatta studier, till exempel yrkesutbildning, eller jobb. När utbildningen är klar ska du ha en klar inriktning för nästa steg på väg mot ditt framtida yrke.

Stöd och matchning

Vill du jobba eller studera? Vi hjälper dig. Med stöd av våra utbildade och yrkesorienterade handledare får du hjälp att komma in i egen försörjning så snabbt som möjligt. Vi erbjuder stöd i olika aktiviteter såsom till exempel att skapa ansökningshandlingar, kontakter med arbetsgivare, hur du hittar och söker jobb samt att följa upp arbetsgivare. För dig som behöver språkstöd har du möjlighet att träna svenska samtidigt som du kan få hjälp att hitta en praktikplats som förhoppningsvis kan leda vidare till ett jobb.

Service och försäljning

Är du intresserad av att jobba med service? Vi erbjuder två yrkesinriktade utbildningar för dig som vill arbeta inom detaljhandeln eller som företagssäljare.

Starta eget

Är du nyfiken på företagande? Du kanske redan har en affärsidé som du vill göra verklighet av? Då kan vår utbildning inför start av näringsverksamhet, vara något för dig. Du får kunskaper och stöd att pröva din affärsidé och skapa din framtida affärsplan.

Är du arbetsgivare?

Vi hjälper dig att hitta rätt medarbetare med rätt kompetens. Vi har tillgång till bra och stora nätverk och lång erfarenhet av matchning och rekrytering. Det gör att vi på ett snabbt och effektivt sätt kan presentera lämpliga kandidater för dig.

Tveka inte att höra av dig om du har några frågor. Välkommen till Eductus i Örebro!

 

Kontakt

    Jag samtycker till att angivna personuppgifter kommer att lagras av Eductus i syfte att besvara min fråga. För mer information läs här

Eductus Örebro

Eductus Örebro

Hjälmarvägen 65

702 86 Örebro

Telefon: 019-601 79 42

Öppettider: vardagar 8-17

Personal Örebro

Therese Fröberg

Regionchef arbetsmarknadstjänster
therese.froberg@hermods.se
010-142 10 60
Falun

Anita Nygren

Handledare Stöd och matchning
Anita.nygren@eductus.se
019-601 79 65
Örebro

Niklas Nyholm

Operativ samordnare
niklas.nyholm@eductus.se
019-601 79 42
Fabriksgatan 22 och 54C
Örebro

Nyheter/Blogg

11 december, 2018

Följde sin dröm och startade eget företag

Norracamol arbetade tidigare som modersmålslärare. Efter en tid som arbetssökande började hon fundera på att starta eget. Genom Arbetsförmedlingen fick…

 

15 maj, 2018

Starta-eget-utbildning la grunden för ny karriär

Anders Bergback från Uskaboda i Lindesberg arbetade tidigare som livsmedelsinspektör. När han blev arbetslös såg han chansen att förverkliga sin…

 

31 mars, 2017

Första steget till att starta eget

Thiep från Örebro, gick Starta eget-utbildningen hos oss. Idag har driver hon företaget Perfect Nails Spa. I sitt hemland Vietnam jobbade…

Visa fler

#eductus