Med anledning av spridningen av coronaviruset finns riktlinjer och övrig information samlat på AcadeMedias webb. Informationen uppdateras kontinuerligt.

Omniway
Söker du nytt jobb? Oavsett om du är arbetslös idag, eller har ett jobb men vill vidare så kan vi hjälpa dig.
Vi har även korta och effektiva arbetsmarknadsutbildningar.
 

Eductus Örebro

På Eductus i Örebro vill vi hjälpa dig att komma vidare i livet. Det kan handla om att förbättra din svenska eller dina ansökningshandlingar eller få nya kunskaper genom en utbildning. Vi vill möta dig där du är och hjälpa dig att ta ett steg närmare på vägen till ett jobb eller en utbildning. Vi finns på Karlslundsgatan 14 i Örebro. Det är lätt att ta sig till oss då våra utbildningslokaler ligger nära busshållplatser. Det tar ca 8-10 minuter att gå från Örebro resecentrum och Södra station.

För oss är det viktigt att alla ska få en chans att komma vidare. Därför erbjuder vi olika former av stöd som kan passa både dig som är ny på arbetsmarknaden eller behöver en nystart.

Stöd och matchning

Vill du ha jobb eller utbildning? Då kan Stöd och Matchning vara rätt för dig. Målet med Stöd och Matchning är att du så snabbt som möjligt ska hitta ett arbete eller påbörja en utbildning. Läs mer här om hur vi arbetar för att du ska nå dina mål så snabbt som möjligt.

Starta eget

Starta eget arbetsmarknadsutbildning är en förberedande utbildning för att du ska erhålla grundläggande kunskaper om och förberedas inför start av näringsverksamhet.

Är du arbetsgivare?

Vi hjälper dig att hitta rätt medarbetare med rätt kompetens. Vi har tillgång till bra och stora nätverk och lång erfarenhet av matchning och rekrytering. Det gör att vi på ett snabbt och effektivt sätt kan presentera lämpliga kandidater för dig.

Tveka inte att höra av dig om du har några frågor. Välkommen till Eductus i Örebro!

 

Kontakt

    Jag samtycker till att angivna personuppgifter kommer att lagras av Eductus i syfte att besvara min fråga. För mer information läs här

Eductus Örebro

Eductus Örebro

Karlslundsgatan 14

703 41 Örebro

Telefon: 010 – 142 12 78

Öppettider: vardagar 8-17

Personal Örebro

Tahmina Torakai

Handledare
tahmina.torakai@eductus.se
0738-44 79 68
Örebro

Sara Sheik

Handledare
sara.sheik@eductus.se
0761-15 31 95
Örebro

Linda W Mattsson

Regionchef arbetsmarknadstjänster
linda.mattsson@hermods.se
010 – 142 12 78

Saba Shihab

Samordnare Rusta och Matcha / Stöd och Matchning
saba.shihab@eductus.se
021-83 19 28
Västerås

Nyheter/Blogg

15 februari, 2020

Norallah fick jobb som snickare. ”Jag tycker om trä – det är ett levande, varmt och mjukt material”

Att lära sig sitt yrke ordentligt, passa tider, prata svenska så mycket som möjligt och fråga om man inte förstår…

 

11 december, 2018

Följde sin dröm och startade eget företag

Norracamol arbetade tidigare som modersmålslärare. Efter en tid som arbetssökande började hon fundera på att starta eget. Genom Arbetsförmedlingen fick…

 

15 maj, 2018

Starta-eget-utbildning la grunden för ny karriär

Anders Bergback från Uskaboda i Lindesberg arbetade tidigare som livsmedelsinspektör. När han blev arbetslös såg han chansen att förverkliga sin…

Visa fler