Eductusportalen
Söker du nytt jobb? Oavsett om du är arbetslös idag, eller har ett jobb men vill vidare så kan vi hjälpa dig.
Vi har även korta och effektiva arbetsmarknadsutbildningar.
 

Om Eductus

Vanliga frågor om oss

Vad gör Eductus?

Vi startade som ett utbildningsföretag för drygt 20 år sedan. Idag är vår affärsidé bredare: Vi utvecklar såväl människor som företag genom matchning, coachning och utbildning.

Hos oss kan man läsa in gymnasiebetyg som saknas, träffa en coach som karriärpeppar, lär ett yrke – till exempel butikssäljare eller undersköterska, eller ett språk. Man får hjälp att hitta ett jobb, eller personal till sitt företag eller lär sig hur man startar eget.

Vi ingår i AcadeMedia, Nordens största utbildningsföretag. Det gör att vi har styrkan och kompetensen hos ett stort företag, samtidigt som vi har flexibiliteten och lokalkännedomen hos ett litet företag.

Hur många kontor har ni?

Eductus är i en tillväxtfas och antalet kontor varierar, men vi har för tillfället ett 70-tal kontor spridda över hela landet.

Vilka språk talas av era medarbetare?

För oss är det viktigt att spegla det samhälle vi verkar i. För några år sedan började vi aktivt rekrytera medarbetare födda i ett annat land än Sverige. När arbetet inleddes 2009 var tre procent av oss födda utomlands. I dag är det 33 procent, och tillsammans pratar vi 43 olika språk, alltifrån tigrinja till somaali och kurdiska.

Vilka är era uppdragsgivare?

Våra huvudsakliga uppdragsgivare är Arbetsförmedlingen, Försäkringskassan och kommuner samt fackliga organisationer.

Vilka är era elever/deltagare?

De som använder våra tjänster är bland annat personer som rekryterar, är inskrivna hos Arbetsförmedlingen, läser komvux, nyss kommit till Sverige, jobbar på en arbetsplats som varslar eller någon som ansvarar för kompetensutvecklingen på ett företag.

Var finns ert huvudkontor?

Det ligger på Lilla Bommen 4, 411 04 Göteborg. Postadressen dit är Box 2546, 403 17 Göteborg.

Vilket är ert organisationsnummer?

556527-4007

Har ni en grafisk manual?

Ja, här kan du läsa mer.

Har ni en lärplattform?

Ja vi har två. De flesta som är inskrivna hos oss använder Eductusportalen. Några enstaka utbildningar använder istället en annan plattform, som heter just Lärplattform.

Vad har ni för faktureringsadress?

Fakturor mailas till: htg0000@tps.banctec.se

Märk alltid fakturan med följande faktureringsadress, så att den kommer rätt:

AcadeMedia Eductus AB
BGC-id HTG 4062
FE 143
105 69 Stockholm

Bg: 5027-6435
Pg: 1840445-9