×

 

Med anledning av spridningen av coronaviruset finns riktlinjer och övrig information samlat på AcadeMedias webb. Informationen uppdateras kontinuerligt.

3

Du lämnar nu webbplatsen och omdirigeras till:

Avbryt för att återgå till webbplatsen.

Eductus Västerås

Hitta hit Kontakta oss

Välkommen till oss!

I Västerås erbjuder vi både utbildning inom komvux samt arbetsmarknadstjänster för dig som är inskriven på Arbetsförmedlingen. Hos oss kan du läsa sfi, grundläggande kurser i alla ämnen samt webbaserade gymnasiekurser. Samtidigt som du läser sfi finns det också möjlighet att läsa orienteringskurser inom vissa ämnen. I tjänsten Rusta och matcha rustar vi dig med det som behövs för att du ska ta jobbet! Läs mer på den här sidan.

Anpassning under coronapandemin

Vi anpassar komvuxundervisning och Rusta och matcha-tjänsten på grund av rådande pandemi.
Sfi: Lektioner sker på plats samt via Teams. Individuellt upplägg.  Orienteringskurser: Sker endast via Teams.
Gymnasiala och grundläggande kurser: Provtider och handledning sker på plats i mindre grupper. Elever bjuds in till lektion och handledning i mindre grupper.

För mer info är du varmt välkommen att kontakta oss.

Västerås

Besöksadress

Stora Gatan 48,

722 12 Västerås

Postadress

Stora Gatan 48

722 12 Västerås

Kontakt

021-83 19 00

Personal i Västerås

Komvux:

Rusta och matcha:

Blogginlägg från Västerås

Asim förlorade synen i tonåren...

För två år sedan, när Asim var 18 år, kom han till Sverige från Pakistan tillsammans med sin familj. Asim är blind sedan tonåren och var då helt beroende av hjälp från andra människor. Efter att ha läst Sfi på Eductus och lärt sig använda punktskrift och vit käpp, ska han nu börja studera på folkhögskola.

Välkommen Sabine!

Som utrikesfödd är det inte lätt att få jobb i Sverige. Det vet Sabine Huber som trots högskoleutbildning hade svårt att komma in på den svenska arbetsmarknaden. Nu jobbar hon som vårdlärare på Eductus i Västerås.

Att göra skillnad känns fantas...

Vi vill dela med oss av en liten historia som värmer i hjärtat. En utbildare hos oss berättar: Jag hade en D-klass en gång för länge sedan. I denna klass gick en ung man som pratade ok svenska men hade enorma svårigheter med att läsa och skriva. Målen var långt borta och hur det skulle gå kändes som ett väldigt stort frågetecken. Jag bestämde mig för att göra en

Studera hos Eductus

Jobbfokus

Vi utbildar för jobb. Genom vår utbildning får du kompetensutveckling och stärker din plats på arbetsmarknaden.

Vi blickar utåt

Vi arbetar med omvärldsfaktorer som engagerar och som rör din livssituation. På så sätt utvecklas du snabbare.

Du är viktig för oss

Vi finns här för att hjälpa dig nå dina mål. Vi erbjuder ett flexibelt lärande som utgår från dina behov och förutsättningar.