×
 

3

Du lämnar nu webbplatsen och omdirigeras till:

Avbryt för att återgå till webbplatsen.

Eductus Stockholm - Olof Palmes gata

Hitta hit Kontakta oss

Välkommen till oss på Olof Palmes gata!

Hos Eductus i Stockholm Olof Palmes gata kan du gå Arbetsförmedlingens tjänst Rusta och matcha samt Starta eget. Kontakta Arbetsförmedlingen för att ansöka, får du ett JA är det dags att välja leverantör. Hos Eductus får du personlig handledning på vägen till jobb eller studier.På Olof Palmes gata sitter vi i Hermods fina lokaler. Följ skyltningen för Hermods i entrén så kommer du rätt.

Vi är experter på att matcha våra deltagare mot jobb eller utbildning. Hos oss på Eductus får du professionell hjälp på vägen till ditt nästa jobb eller utbildning genom Rusta och matcha. Vi har ett stort kontaktnät och flera samarbeten med lokala samt nationella företag. För dig som behöver erbjuder vi även språkstöd på flera olika språk.

Möjlighet till distans eller på plats

Du som deltar i Rusta och matcha träffa oss enkelt på distans via dator eller telefon. Vill du träffa oss på plats bokar vi möte under våra öppet tider. I våra lokaler har du även möjlighet att vid behov låna dator och skrivare. Våra handledare är vana att arbeta på distans och vi har ett väl utvecklat program med digitala föreläsningar och seminarier.

Välj leverantör

Du väljer själv din leverantör av Rusta och matcha hos arbetsförmedlingen. Vårt KA-nummer för Stockholm hittar du här nedan. Är du inte nöjd med leverantören du valt eller blivit placerad hos kan du byta leverantör till en som passar ditt behov bättre.

KA-nummer: 10069096

Stockholm - Olof Palmes gata

Besöksadress

Olof Palmes gata 29

111 22 Stockholm

Postadress

Olof Palmes gata 29

111 22 Stockholm

Kontakt

-

Studera hos Eductus

Jobbfokus

Vi utbildar för jobb. Genom vår utbildning får du kompetensutveckling och stärker din plats på arbetsmarknaden.

Vi blickar utåt

Vi arbetar med omvärldsfaktorer som engagerar och som rör din livssituation. På så sätt utvecklas du snabbare.

Du är viktig för oss

Vi finns här för att hjälpa dig nå dina mål. Vi erbjuder ett flexibelt lärande som utgår från dina behov och förutsättningar.