Eductusportalen
Söker du nytt jobb? Oavsett om du är arbetslös idag, eller har ett jobb men vill vidare så kan vi hjälpa dig.
Vi har även korta och effektiva arbetsmarknadsutbildningar.
 

SammaHimmel-alla

Samma himmel – med stöd av Eductus

Samma himmel var ett musikprojekt som gjordes 2015. Vill du veta mer om Samma himmel och Eductus, kontakta oss här

Vi lever alla under samma himmel, vi blir bättre av att samarbeta, och vi har alla något att berätta. Det är budskapen i kampanjen #SammaHimmel som Eductus har hjälpt unga musiker att att förverkliga.

Musiker från hela Sverige har producerat en gemensam musikvideo. Alla sjunger och rappar i varsin vers om sitt eget liv. I refrängen berättar de om vem de är som generation.

Videon filmades i deras olika hemmiljöer, från Hässelby och Lidingö till fjälltoppar och i midnattssol, från spårvagnar i Göteborg till Möllan i Malmö. Resultatet blir ett fingeravtryck av Sverige. Allt för att visa det de sjunger om: ”Vi kollar på samma himmel, samma sol från en annan vinkel.”

webbplatsen växer kampanjen vidare. Där kan du ladda ner instrumentalen och lägga din egen vers. Du kan rappa, sjunga, läsa en dikt – tolka budskapet Samma himmel som du vill.

Samma himmel bidrar till ett bättre Sverige

Vi är stolta över att stödja Sammahimmel-kampanjen. Den bygger på samma värderingar som präglar hela vår verksamhet, och de bottnar i alla människors lika värde. Frågor som rör unga vuxna och mångfald ligger oss alltid nära.

Det här är dessutom en bra skola för oss, vi lär oss mycket om hur den här generationen tänker. Att förstå den man ska hjälpa är en förutsättning för att göra ett bra jobb. De unga är vår framtid och vi vill gärna bidra till ökad förståelse över alla slags gränser.

I vår affärsplan har vi sedan länge inskrivet att allt vi gör ska bidra till ett bättre Sverige. Samma himmel gör precis det.

Samma himmel på nätet:

www.sammahimmel.nu

Facebook

Instagram

Twitter

 

[instagram titel="@sammahimmel"]

 Idag hos Eductus i Västerås träffade vi elever från hela världen som skrev verser på temat #sammahimmel. Så otroligt fina! Stort tack ❤️Här en av dem.
 Idag får ni en intervju med @jeppesward som är en del av kollektivet Tjuvjakt. Vad menar han egentligen när han säger ”Jag råkar vara storstads-barn, men beter mig ibland som ett bokstavs-barn”? Det får ni höra i intervjun! In på FB-sidan eller YouTube-kanalen för att titta! #SAMMAHIMMEL
 Några dagar har gått sen releasen. Tack för all underbar respons! Fortsätt sprida låten och vårt budskap - samtidigt kan ni nu ta del av intervjun med Ayla som ligger uppe på FB-sidan!
  #Repost @hanneswallmark with @repostapp.
・・・
Kan va typ de bästa som hänt Sverige! #Tjuvjakt #Ivory #GonzaRa #Finess #Benti #KalleGracias #Mac #Belleboy #AylaShatz

[/instagram]