Ping Pong
Söker du nytt jobb? Oavsett om du är arbetslös idag, eller har ett jobb men vill vidare så kan vi hjälpa dig.
Vi har även korta och effektiva arbetsmarknadsutbildningar.
 

Personuppgiftslagen (PuL)

Vi kan komma att behandla dina personuppgifter. Med ”vi” menas Eductus.

Dina personuppgifter behandlas av oss i samband med att du ansöker om utannonserade jobb eller använder kontaktformulär. Personuppgifterna lämnar du direkt till oss genom att skicka in ansökningar under ”Sök lediga jobb” eller genom kontaktformulär på hemsidan.

Vi behandlar dina personuppgifter under den tid som rekryteringen av en tjänst pågår, eller under svarstiden för ett kundtjänstärende. Vi sparar inga uppgifter längre än ett år. I samband med ansökan till utannonserade jobb samtycker du till vår behandling av dina personuppgifter genom att klicka i en box i ansökningsformuläret.

Du har rätt att en gång om året, kostnadsfritt, få information om vilka personuppgifter vi har om dig och hur dessa används. Begäran ska göras skriftligen och skickas till vårt huvudkontor. Märk kuvertet ”PuL”. Du har alltid rätt att skriftligen begära rättning av felaktiga personuppgifter och att upphäva lämnat samtycke.

Personuppgiftslagen, som oftast förkortas till PuL, är en ganska ny lag som tillkom 1998. Lagen bygger ett direktiv från EU och flera av de andra medlemsländerna i EU har liknande lagar. Syftet med PuL är att ”skydda människor mot att deras personliga integritet kränks när personuppgifter behandlas” enligt Datainspektionen. På Datainspektionens webbplats kan du läsa mer om vad personuppgiftslagen är för något och hur den tillämpas.