Ping Pong
Söker du nytt jobb? Oavsett om du är arbetslös idag, eller har ett jobb men vill vidare så kan vi hjälpa dig.
Vi har även korta och effektiva arbetsmarknadsutbildningar.
 

Eductus Norrköping

Hos oss på Eductus får du stöd på väg mot din nya yrkeskarriär genom utbildning och matchning. Vi ger dig verktygen att lyckas med att nå dina mål. Vi har ett bra samarbete med lokala arbetsgivare och organisationer.

Stöd och matchning

Vill du jobba eller studera? Genom Stöd och matchning får du en personlig insats. I tjänsten ingår flera aktiviteter som anpassas efter dina behov. Vi erbjuder stöd i olika aktiviteter såsom t.ex att skapa ansökningshandlingar, kontakter med arbetsgivare, hur du hittar och söker jobb samt att följa upp arbetsgivare.

Yrkessvenska

Här lär du dig svenskan du behöver för att klara en yrkesutbildning eller praktik. Yrkessvenska är inriktad på den facksvenska som är typisk för varje arbetsplats. Utbildningen ger dig också kunskap om den svenska arbetsmarknaden och utvecklingen inom ditt yrke och bransch.

Yrkes- och studieförberedande moduler

En utbildning som förbereder dig för fortsatta studier, till exempel yrkesutbildning, eller jobb. När utbildningen är klar ska du ha en klar inriktning för nästa steg på väg mot ditt framtida yrke. Prata med din handläggare på Arbetsförmedlingen. Det är Arbetsförmedlingen som beslutar om du får ta del av utbildningen.

Välkommen till Eductus Norrköping!

Kontakt

    Jag samtycker till att angivna personuppgifter kommer att lagras av Eductus i syfte att besvara min fråga. För mer information läs här

Eductus Norrköping

Eductus Norrköping

Kungsgatan 38

602 20 Norrköping

Telefon: 011-19 45 97

Öppettider: vardagar 8-17

Personal Norrköping

Helena Honti

Samordnare
helena.honti@eductus.se
0725-16 83 85
Finspång

Ingela Ivarsson

Samordnare
ingela.ivarsson@eductus.se
0141-607 51/0727-35 73 53
Mjölby

Karin Frid

Områdeschef
karin.frid@eductus.se
0500-38 15 70
Falköping

#eductus