Ping Pong
Söker du nytt jobb? Oavsett om du är arbetslös idag, eller har ett jobb men vill vidare så kan vi hjälpa dig.
Vi har även korta och effektiva arbetsmarknadsutbildningar.
 

Eductus Mariestad

Står du inför ett vägval i livet? Hitta ett jobb eller skaffa en utbildning i ditt drömyrke? Vi hjälper dig att komma framåt, coachar och stöttar dig så att du kan nå dina mål. Är du arbetsgivare och söker personal eller behöver utbilda personal? Vi på Eductus i Mariestad hjälper dig och ditt företag utifrån era behov!

Vi har mångårig erfarenhet av att stötta och hjälpa människor att hitta nya vägar i livet. Ibland är det svårt att vara kreativ när jobben försvinner och då kan det vara värdefullt att se situationen ur ett annat perspektiv. Att se möjligheter i stället för hinder är vår vision. Vi gör det tillsammans med dig!

I Mariestad erbjuder vi tjänster för dig som vill ut i arbetslivet, är ny i Sverige eller behöver bli bättre på svenska.

Yrkes- och studieförberedande moduler

Yrkes- och studieförberedande moduler är en utbildning som förbereder dig för fortsatta studier, till exempel yrkesutbildning, eller jobb. När utbildningen är klar ska du ha en klar inriktning för nästa steg på väg mot ditt framtida yrke.

Yrkessvenska

Yrkessvenska är en anpassad språkutbildning inom flera branscher som t.ex service, handel & restaurang, transport & lager, bygg & industri, administration & ekonomi, vård, skola och omsorg. Du lär dig snabbt den svenska du behöver för att klara en yrkesutbildning eller praktik. Teori varvas med praktik och du kan till exempel få vara ute på en arbetsplats, för att träna på att prata med arbetskamrater och se hur arbetsplatsen fungerar.

Utbildningen består av två delar, del A och del B. Del A läser man innan en yrkesutbildning eller praktik. Del B är utbildning under yrkesutbildning eller praktik. Om del B påbörjas utan att man gått del A så sker inledande språk- och nivåbedömning under något som kallas Testmodul. Modulen tar en vecka och sker hos oss på Eductus.

Tveka inte att höra av dig om du vill veta mer. Välkommen till Eductus Mariestad!

Kontakt

    Jag samtycker till att angivna personuppgifter kommer att lagras av Eductus i syfte att besvara min fråga. För mer information läs här

Eductus Mariestad

Eductus Mariestad

Esplanaden 1

542 30 Mariestad

Telefon: 0500-38 15 70

Öppettider: vardagar 9-16

Personal Mariestad

Torbjörn Andersson

Samordnare
torbjorn.andersson@eductus.se
0725-42 96 40
Lidköping

Karin Frid

Områdeschef
karin.frid@eductus.se
0500-38 15 70
Falköping

Mattias Carlsson

Samordnare för Yrkessvenska väst
mattias.carlsson@eductus.se
0500-38 15 75
Långgatan 20
Skövde

#eductus