Med anledning av spridningen av coronaviruset finns riktlinjer och övrig information samlat på AcadeMedias webb. Informationen uppdateras kontinuerligt.

Omniway
Söker du nytt jobb? Oavsett om du är arbetslös idag, eller har ett jobb men vill vidare så kan vi hjälpa dig.
Vi har även korta och effektiva arbetsmarknadsutbildningar.
 

Eductus Malmö

I Malmö arbetar våra handledare med 90-Dagarsmodellen – en resultateffektiv, enkel och tydlig metod för ditt arbetssökande.

Vi hjälper också arbetsgivare att rekrytera och kompetensutveckla medarbetare. Vi har dagliga kontakter med det lokala näringslivet och ett stort kontaktnät bland arbetsgivare och organisationer. Du behöver vara inskriven på Arbetsförmedlingen för att gå hos oss. Välkommen att ta kontakt med oss så hjälper vi dig!

90-Dagarsmodellen

Dags för förändring? Trött på att vara arbetslös?

Vi på Eductus Malmö erbjuder Dig en resultateffektiv, enkel och tydlig metod för Ditt arbetssökande. 90-Dagarsmodellen! Vi anpassar oss efter de restriktioner som råder på grund av Coronapandemin och erbjuder fullservice på distans.

Eductus 90-Dagarsmodell är en strukturerad och resultatorienterad metod för ett effektivt arbetssökande med målet att Du ska komma till minst 1 arbetsintervju varje månad! Dessutom; Eductus erbjuder Dig som deltagare en strategi för hur Du styr intervjusituationen till Dig fördel. Dags för förändring! Sök rätt utbildning – Sök jobb rätt!

Starta eget – arbetsmarknadsutbildning

Detta är en förberedande utbildning för att du ska erhålla grundläggande kunskaper om och förberedas inför start av näringsverksamhet. Vi ger dig kunskaper, stöd och handledning och du får hjälp att utforma din egen affärsplan.

Stöd och matchning

Stöd och matchning är för dig som på kortast möjliga tid vill börja jobba eller studera. Här får du vägledning och stöd i att hitta jobb och utbildningar samt hjälp med att finslipa dina ansökningshandlingar och att beskriva dina styrkor och kompetenser. Du får också möjlighet att skapa nya nätverk och kontakter med arbetsgivare och utbildningsanordnare.  Läs mer här om hur vi arbetar för att du ska nå dina mål så snabbt som möjligt.

Är du arbetsgivare?

Vill du ha hjälp att hitta personal, kompetensutveckla dina medarbetare eller hantera långtidssjukskrivna? Vi kan detta och mycket mer, hör gärna av dig till oss.

Välkommen till Eductus Malmö!

Kontakt

    Jag samtycker till att angivna personuppgifter kommer att lagras av Eductus i syfte att besvara min fråga. För mer information läs här

Eductus Malmö

Eductus Malmö

Östra Förstadsgatan 46

212 12 Malmö

Telefon: 040-31 40 00 (kontaktuppgifter personal - scrolla ner på sidan)

Öppettider: vardagar 8-17

Personal Malmö

Lotta Johansson

Områdeschef arbetsmarknadstjänster
lotta.johansson@eductus.se
0709-49 10 37
Halmstad

Sophie Hansson

Ansvarig Stöd och matchning
sophie.hansson@eductus.se
040-28 66 56
Drottninggatan 4B
Kristianstad

Nyheter/Blogg

2 oktober, 2020

Zora fick nytt jobb via Rusta och Matcha

I juni började Zora Milesic hos oss på Rusta och Matcha i Lidköping efter att ha varit arbetssökande sedan 2019. Nu…

 

15 februari, 2020

Norallah fick jobb som snickare. ”Jag tycker om trä – det är ett levande, varmt och mjukt material”

Att lära sig sitt yrke ordentligt, passa tider, prata svenska så mycket som möjligt och fråga om man inte förstår…

 

31 januari, 2019

Vägen till jobb gick via praktik

Efter flera år som arbetssökande fick Dariusz hjälp att söka jobb. Nu är han en av de personer som fått…

Visa fler