Ping Pong
Söker du nytt jobb? Oavsett om du är arbetslös idag, eller har ett jobb men vill vidare så kan vi hjälpa dig.
Vi har även korta och effektiva arbetsmarknadsutbildningar.
 

Eductus Ludvika

Vi finns på Storgatan 15. Vi ligger centralt i Ludvika mitt på gågatan. Hos oss kan du läsa olika utbildningar som gör att du får kunskaper som krävs för att få ett jobb.

Yrkes- och studieförberedande moduler

Yrkes- och studieförberedande moduler är en utbildning som förbereder dig för fortsatta studier, till exempel yrkesutbildning, eller jobb. När utbildningen är klar ska du ha en klar inriktning för nästa steg på väg mot ditt framtida yrke.

Yrkessvenska

Yrkessvenska är en arbetsmarknadsutbildning i svenska på uppdrag av Arbetsförmedlingen. Svenskan anpassas för olika branscher och yrken och du lär dig snabbt den svenska du behöver för att jobba inom ditt yrke. Klicka på länken för att läsa mer om Yrkessvenska. I Ludvika är vi underleverantörer till Didaktus som erbjuder Yrkessvenska.

Stöd och matchning

Med stöd och matchning från våra utbildade och yrkesorienterade handledare får du hjälp att komma in i egen försörjning så snabbt som möjligt. Vi erbjuder stöd i olika aktiviteter såsom till exempel att skapa ansökningshandlingar, kontakter med arbetsgivare, hur du hittar och söker jobb samt att följa upp arbetsgivare. Du får även möjlighet att göra en beteendestilsanalys (DISC-analys), som du kan använda i ditt jobbsökande eller för intervjuer.

Tveka inte att ta kontakt med oss om du har frågor, ludvika@eductus.se.

Kontakt

    Jag samtycker till att angivna personuppgifter kommer att lagras av Eductus i syfte att besvara min fråga. För mer information läs här

Eductus Ludvika

Eductus Ludvika

Storgatan 15

771 30 Ludvika

Telefon: Ring oss på 0761-00 57 43 eller maila till ludvika@eductus.se

Öppettider: 8-17

Personal Ludvika

Therese Fröberg

Regionchef arbetsmarknadstjänster
therese.froberg@hermods.se
010-142 10 60
Falun

Louai Aldeeb

Samordnare Yrkessvenska
louai.aldeeb@eductus.se
0761-00 57 43
Avesta

Ulf Johansson

Operativ samordnare
ulf.johansson@eductus.se
070-595 13 95
Falun

#eductus