Med anledning av spridningen av coronaviruset finns riktlinjer och övrig information samlat på AcadeMedias webb. Informationen uppdateras kontinuerligt.

Ping Pong
Söker du nytt jobb? Oavsett om du är arbetslös idag, eller har ett jobb men vill vidare så kan vi hjälpa dig.
Vi har även korta och effektiva arbetsmarknadsutbildningar.
 

Sysselsättningsfas (SSF)

Inom ramen för sysselsättningsfas erbjuder vi schemalagda gruppaktiviteter fyra till fem gånger per vecka. Dessa aktiviteter ska vara språngbrädan ut till en egen försörjning. Målet är jobb eller praktikplats. Vårt stora kontaktnät är en viktig tillgång men arbetet gör du själv med stöd av oss.

Vad vi erbjuder?

Vi erbjuder schemalagda gruppaktiviteter 4-5 dagar/vecka där vi bland annat har jobbsökaraktiviteter så som intervjuträning, CV och Personligt brev, workshops, föreläsningar och jobbjakter.

Eductus sysselsättningsfas ska ses som en språngbräda ut till en egen försörjning alternativt annan lösning än den nuvarande. Ingen förvaring! Fokus ligger alltid på att du ska komma ut i ett arbete alternativt en praktik så snabbt som möjligt. Stor vikt läggs på den individuella processen.

Målet är jobb eller praktik

Vi jobbar med företagskontakter parallellt med andra aktiviteter! Målet är att du ska komma ut i jobb och/eller praktik som matchar din kompetens och yrkesinriktning.

Bli ”jobb-ready”

Syftet är att du ska få det just du behöver för att vara ”jobb-ready”! Målet är att du ska hitta jobbet, få jobbet och behålla jobbet! Vi kommer att göra allt vi kan för att du ska kunna genomföra den förändring som du vill, gällande sysselsättning eller arbete. Vi förväntar oss att du gör allt du kan för att detta ska bli möjligt! Vi stöttar dig i det du behöver – att nå förändringen är ditt jobb!

Välkommen till oss

Vi välkomnar våra deltagare alla vardagar i veckan! Här har du möjlighet att träffa andra i liknande situation, söka jobb, delge andra deltagare företagskontakter, ta en fika tillsammans, fila på dina ansökningshandlingar med mera.

Fakta om aktiviteten

Typ

Aktivitet

Utbildningsform

Arbetsmarknad

Praktisk information

Anmälan: kontakta oss om hur du gör

Platser

#eductus