Eductusportalen
Söker du nytt jobb? Oavsett om du är arbetslös idag, eller har ett jobb men vill vidare så kan vi hjälpa dig.
Vi har även korta och effektiva arbetsmarknadsutbildningar.
 

Butikssäljare – kurspaket

Butikssäljare är en kvalitetssäkrad utbildning för dig som vill jobba med service och försäljning. Butikssäljare är ett varierande och kvalificerat yrke som kan innebära många olika roller och arbetsuppgifter under en arbetsdag och under en karriär. Som butikssäljare kan du arbeta med inköp, försäljning, marknadsföring och med service mm.

Om Butikssäljare

Du studerar med hjälp av en modern och lättillgänglig lärplattform. Du har kontakt med din handledare via lärplattformen, telefon eller på plats på skolan. Du väljer det som passar dig och dina studier bäst. Studerar du med flexibel arbetsform har du din lärare/handledare på plats i Kungsbacka som stöd när du behöver. Alla elever får en introduktion till studierna av oss på skolan, i övrigt behöver du normalt inte komma till skolan om du inte själv väljer det. Du kan studera på hel- eller deltid. Du läser normalt 20 gymnasiepoäng i veckan som heltidsstudent, vilket innebär att en kurs på 100 poäng då tar fem veckor att läsa. Kurspaketet Butiks- säljare läser du under 20 veckor som heltidsstudent och under 40 veckor som deltidsstudent.

Vad leder Butikssäljare till?

Genom att läsa Butikssäljarpaketet får du både praktisk och teoretisk kunskap inom området och blir mer attraktiv och konkurrenskraftig på arbetsmarknaden.

I utbildningen ingår en längre tids praktik där du följer arbetsplatsens tider och ingår i ett arbetslag. Praktikplatsen ska vara godkänd av oss och måste kunna tillhandahålla en handledare som följer dig under utbildningstiden. Utbildningen Butikssäljare kan man även studera som lärling. För mer information om det, kontakta oss gärna.

För vem passar Butikssäljare?

Kurspaketet Butikssäljare är till för dig som trivs i mötet med människor, är intresserad av försäljning och som vill vara i en miljö där det händer mycket. Förkunskaper som du behöver är grundskola eller motsvarande. Du ansöker hos Kompetenscentrum.

Alla elever får en introduktion till studierna av oss på skolan, i övrigt behöver du normalt inte komma till skolan om du inte själv väljer det. Du kan studera på hel- eller deltid. Du läser normalt 20 gymnasiepoäng i veckan som heltidsstudent, vilket innebär att en kurs på 100 poäng då tar fem veckor att läsa. Kurspaketet Butiks- säljare läser du under 20 veckor som heltidsstudent och under 40 veckor som deltidsstudent.

Kurser som ingår:

  • Personlig försäljning 1, 100 p
  • Praktisk marknadsföring 1, 100 p
  • Handel specialisering, 100 p
  • Servicekunskap, 100 p

Anmälan sker här!

Fakta om utbildningen

Typ

Utbildning

Utbildningsform

Komvux

Praktisk information

Anmälan: via kommunens vuxenutbildning, se länk i text

Platser