Med anledning av spridningen av coronaviruset finns riktlinjer och övrig information samlat på AcadeMedias webb. Informationen uppdateras kontinuerligt.

Omniway
Söker du nytt jobb? Oavsett om du är arbetslös idag, eller har ett jobb men vill vidare så kan vi hjälpa dig.
Vi har även korta och effektiva arbetsmarknadsutbildningar.
 

Khaled fick jobb och nytt liv i Sverige

Khaled Alawad är 23 år och bor i Jönköping. Han kom till Sverige för ett och ett halvt år sedan. Nu har han fått jobb! Vägen till jobb gick via en utbildning inom service som riktar sig till personer som befinner sig i etableringsfasen, dvs har varit i Sverige mindre än två år. Efter utbildning fick Khaled jobb på Berendsen Textil Service i Vaggeryd.

– På utbildningen lärde jag mig service och bemötande, intervjuteknik, positiv tänkande, självförtroende, vägen till lyckan och framgång, berättar Kahled. Jag hade stor nytta av det som jag lärde mig om hur man söker dolda jobb och intervjuteknik. När jag fick jobbet anmälde jag mitt intresse och lämnade in min CV och personligt brev och visade intresse för arbetet.

Hur känns det att ha fått jobb?

– Det är en obeskrivligt fin känsla att jobba. Det känns att jag har kommit i gång med mitt nya liv i Sverige, tack vare Eductus och läraren på serviceutbildning.

Vilket är ditt bästa tips till andra arbetssökande?

– Jag rekommenderar Eductus för de som saknar erfarenhet av att söka jobb i Sverige, eller för de som ser halva koppen är tom. Eductus ger oss kunskaper, bra attityd och positivt hopp om jobb och ett liv i Sverige.

Kan du rekommendera Eductus till andra arbetssökande?

– Ja absolut, jag rekommenderar Eductus starkt till alla arbetssökande. Utbildarna på Eductus är akademiker med bred arbetserfarenhet i olika branscher, hjälpsamma och kursen innehåller mycket viktig information som man kan använda sig av livet ut.

Är du nyfiken och vill veta mer om Eductus serviceutbildning? Läs mer här.

Vill du veta mer om serviceutbildningen för personer inom etableringen? Kontakta Bodil Zandrén, platschef, på 0703-13 18 59.