Med anledning av spridningen av coronaviruset finns riktlinjer och övrig information samlat på AcadeMedias webb. Informationen uppdateras kontinuerligt.

Omniway
Söker du nytt jobb? Oavsett om du är arbetslös idag, eller har ett jobb men vill vidare så kan vi hjälpa dig.
Vi har även korta och effektiva arbetsmarknadsutbildningar.
 

Julas varuhuschef på besök hos oss i Malmö

Vi har haft besök av Caroline Wihlborg som är varuhuschef på Jula i Stora Bernstorp. Hon höll en intressant presentation om sin egen karriär från butiksbiträde till varuhuschef. Hon berättade om Jula som företag och arbetsgivare.

Caroline delade med sig av sin syn på hur man som arbetssökande gör sig anställningsbar. Det handlar både om att se till att ha rätt utbildning, men även rätt personlighet för att matchningen ska bli rätt.

– Det var en jättebra presentation som inspirerade många av våra deltagare, säger Peter Larsson, handledare inom Stöd och matchning på Eductus i Malmö. Under frågestunden hade deltagarna många frågor. Det handlade om olika typer av jobb på Jula och vad just Caroline letar efter när hon ska rekrytera.

Det var många som tog chansen att prata med Caroline efteråt för att få en chans att visa vem man är. Några av våra deltagare kommenterade föreläsningen så här:

”Härligt att höra hur hennes karriär startade (som butiksanställd) och trots motgångar på vägen, gick hon vidare. Inspirerande.”

”Intressant att höra från en arbetsgivare att det som de talar om på Eductus verkligen är stämmer”

caroline-wihlborg

Caroline Wihlborg varuhuschef Jula


Är du arbetsgivare och intresserad av att komma till oss och presentera ditt företag och hur ni tänker? Hör gärna av dig till oss!

Och för dig som är intresserad av att veta hur det är att jobba på Jula kan läsa mer om det på deras webbplats jula.se.