Med anledning av spridningen av coronaviruset finns riktlinjer och övrig information samlat på AcadeMedias webb. Informationen uppdateras kontinuerligt.

Omniway
Söker du nytt jobb? Oavsett om du är arbetslös idag, eller har ett jobb men vill vidare så kan vi hjälpa dig.
Vi har även korta och effektiva arbetsmarknadsutbildningar.
 

Eductus Jönköping – Brahegatan

Hos oss kan du få hjälp och stöd med att komma ut i arbetslivet, lära dig svenska eller få nya kunskaper. Vi har dagliga kontakter med det lokala näringslivet och ett stort kontaktnät bland arbetsgivare och organisationer.

Eductus i Jönköping finns i Hermods lokaler på Brahegatan 46. Vi erbjuder Stöd och matchning. Varje år hjälper vi hundratals personer att hitta nytt jobb genom utbildning och matchning.

Stöd och matchning

Stöd och matchning är för dig som på kortast möjliga tid vill börja jobba eller studera. Här får du vägledning och stöd i att hitta jobb och utbildningar samt hjälp med att finslipa dina ansökningshandlingar och att beskriva dina styrkor och kompetenser. Du får också möjlighet att skapa nya nätverk och kontakter med arbetsgivare och utbildningsanordnare.  Läs mer här om hur vi arbetar för att du ska nå dina mål så snabbt som möjligt.

Är du arbetsgivare?

Vi erbjuder:

  • Praktik, som arbetsgivare får möjlighet att lära känna kandidaten under en lång tid och därmed har ni längre tid att fatta beslut om praktiken ska leda vidare till anställning.
  • Hjälp att hitta ny personal genom matchning med våra deltagare
  • DISC-analys – både vid rekrytering eller när det gäller befintlig personal är det bra att förstå personers egenskaper.

Kontakta oss för mer info

Tveka inte att kontakta oss – hör av dig om du vill prata jobb, utbildning eller komma på besök!

Kontakt

    Jag samtycker till att angivna personuppgifter kommer att lagras av Eductus i syfte att besvara min fråga. För mer information läs här

Eductus Brahegatan

Eductus Brahegatan

Brahegatan 46

553 33 Jönköping

Telefon: 036-31 34 70

Öppettider: vardagar: 8-17 (lunchstängt 12-13)

Personal Brahegatan

Ella Johansson

Samordnare Stöd och matchning
010-142 20 07
Gislaved

Nina Karahodzic

Områdeschef arbetsmarknad
0733-76 54 62
Gislaved

Ulf Svensk

Kontaktperson Stöd och matchning
ulf.svensk@eductus.se
036-31 34 75 / 0722-20 78 35
Jönköping