Ping Pong
Söker du nytt jobb? Oavsett om du är arbetslös idag, eller har ett jobb men vill vidare så kan vi hjälpa dig.
Vi har även korta och effektiva arbetsmarknadsutbildningar.
 

Ingen dag är den andra lik

För två år sen gick jag i Solna centrum och shoppade när jag såg en Eductusskylt. Blev nyfiken och när jag kom hem kontaktade jag Eductus och presenterade min kompetens. Tre veckor senare började jag undervisa i Serviceutbildningen. Som f.d handelslärare hade jag en kort tid varit ”mellan två jobb”  Plötsligt händer det kan man väl säga. Därefter har det rullat på. Jag har haft flera roller beroende på vilka tjänster vi haft i utbudet på de enheter där jag jobbat. Har hunnit arbeta som utbildare, handledare för Stöd och matchning och nu som arbetskoordinator i Nacka.

Ett fritt jobb med mycket ansvar

Det är ett utvecklande arbete och härliga arbetskamrater. Ingen dagen är den andra lik. I dag arbetar jag i en mångkulturell skola där jag träffar människor som behöver komma ut på arbetsmarknaden och få språkträning. En viktig del av mitt jobb är att etablera företagskontakter. Ett fritt arbete där jag får ta mycket ansvar. Vilken tur att jag såg Eductus skylten!

Den som söker hen finner, jag fann ett kalasjobb.

//Charlotte Carnelöv, arbetskoordinator/utbildare/jobbcoach