Med anledning av spridningen av coronaviruset finns riktlinjer och övrig information samlat på AcadeMedias webb. Informationen uppdateras kontinuerligt.

Ping Pong
Söker du nytt jobb? Oavsett om du är arbetslös idag, eller har ett jobb men vill vidare så kan vi hjälpa dig.
Vi har även korta och effektiva arbetsmarknadsutbildningar.
 

Hjälp med motivationen var viktigast!

Beatrix Ivarsson, 21 år, från Borås fick jobb på Jensen’s Bøfhus. Vägen från arbetslös till anställd gick via programmet Stöd och matchning hos Eductus. Tillsammans med handledaren Jan satte hon upp målen och därefter startade resan.

Vad har du gjort hos Eductus?

Jag har lärt mig mycket men har framförallt fått hjälp med motivationen. Det har varit det viktigaste för mig

Hur gick det till när du fick jobb?

Jag skickade in CV till Jensen för ett jobb de annonserade om på Platsbanken. Jag fick inte jobbet jag sökte, men arbetsgivaren ville träffa mig för en annan tjänst hos företaget. Då gick det bättre och jag fick tjänsten.

Hur känns det?

Det känns jättebra! Nu är jag självständig och har kunnat flytta.

Vilket är ditt bästa tips till andra arbetssökande?

Ligga i, skicka CV:t igen och igen. Prova andra jobb än bara de du tänkt dig eller är utbildad inom. Viljan! Träna t.ex. intervjuer med kompisar.

Bra jobbat Beatrix! Grattis och lycka till på nya jobbet!