Med anledning av spridningen av coronaviruset finns riktlinjer och övrig information samlat på AcadeMedias webb. Informationen uppdateras kontinuerligt.

Omniway
Söker du nytt jobb? Oavsett om du är arbetslös idag, eller har ett jobb men vill vidare så kan vi hjälpa dig.
Vi har även korta och effektiva arbetsmarknadsutbildningar.
 

Hemmarestaurang i väntan på vanlig restaurang

Vägen mot drömjobbet kräver uthållighet. Ofta behöver man skaffa sig en utbildning. Om du som Jaeni vill starta eget behöver du dessutom kapital. En tydlig målbild skapar motivation och gör resan dit roligare. Jaeni gick starta eget hos oss och hon är en god bit på väg mot drömmen.

Du som läser vår blogg regelbundet har tidigare träffat Jaeni. Hon är en superflitig tjej som gått hos oss på Serviceutbildning och sedan Starta eget. Vi skrev ett blogginlägg om henne efter hon gått klart Serviceutbildningen. Efter det har Jaeni även gått Starta eget hos oss eftersom hon drömmer om att starta en vanlig restaurang, men fram till att hon har startkapitalet som krävs är hon en av hemmarestaurang-appen AirDines allra flitigaste användare. Hon är faktiskt den användare som serverat flest hemmamiddagar i Sverige.

Tidig användare av nya appen

Jaeni var med och testade appen tidigt. Under 2016 släpptes den till allmänheten. Airdine för samman ”hemmarestauranger” med potentiella gäster. Du kan hålla restaurang hemma hos dig själv eller gå ut och äta – fast hemma hos någon du inte känner. Bokning och betalning med mera sker via appen. Ett utmärkt sätt att både prova sina matlagningskonster på gäster och träffa nya människor.

Läs mer om Jaenis kitchen i Göteborg Direkt som nyligen gjorde ett reportage. Du kan även följa Jaeniskitchen på Instagram.

Vilken härligt inspirerande historia. Vi är säkra på att vi kommer höra mer om Jaeni längre fram.