Med anledning av spridningen av coronaviruset finns riktlinjer och övrig information samlat på AcadeMedias webb. Informationen uppdateras kontinuerligt.

Omniway
Söker du nytt jobb? Oavsett om du är arbetslös idag, eller har ett jobb men vill vidare så kan vi hjälpa dig.
Vi har även korta och effektiva arbetsmarknadsutbildningar.
 

Grattis team Umeå!

Vårt kontor i Umeå har coachat flest människor ut i jobb under första halvåret. Karin Sannetorp är coach och samordnare för Stöd och matchning i Umeå. Vi ringde upp henne för att  luska reda på vad det är de gör så bra.

Du och dina kollegor arbetar med Stöd och matchning i Umeå. Ni tillhör det Eductuskontor som coachat flest människor till jobb under första halvåret. Grattis! Vad är nyckeln till er framgång?

Goda och glada kollegor, mängder med driv, och den generella inställningen att jobbsökande är roligt! Blanda det med företagskontakter, jakt på dolda jobb och finslipning av personlig presentation så har du ett perfekt recept på framgång.

Vilket är ditt bästa tips till personer som är arbetssökande?

Ta kontakt! Med vänner, nya människor, företag, gamla chefer, det där stället på stan som du varit intresserad av länge. Ha lite roligt med det, men var seriös, och släpp på dina egna gränser. Det finns tusen sätt att söka jobb på och alltid någonting att finslipa.

Tack team Umeå för ert engagemang och det fina arbete ni och era deltagare gör!