Med anledning av spridningen av coronaviruset finns riktlinjer och övrig information samlat på AcadeMedias webb. Informationen uppdateras kontinuerligt.

Ping Pong
Söker du nytt jobb? Oavsett om du är arbetslös idag, eller har ett jobb men vill vidare så kan vi hjälpa dig.
Vi har även korta och effektiva arbetsmarknadsutbildningar.
 

Flygande start på nya jobbet!

Stefan Chestache, 25 år, har alltid varit intresserad av cyklar. I unga år byggde han egna cyklar av lösa delar. Efter några månaders arbetssökande började han på Eductus serviceutbildning.

I utbildningen ingick praktik och den gjorde Stefan på Cykelkillarna. Stefan visade sig vara en tillgång för företaget och efter avslutade praktik blev Stefan erbjuden fast anställning. Nu har han blivit både delägare och VD i bolaget!

– Det vi lärde oss på utbildningen kunde man direkt omsätta i verkligheten på praktiken. Och de idéer jag fick på jobbet kunde jag bolla med lärarna på utbildningen, säger Stefan.

Företaget öppnade sin andra butik i somras och fick en flygande start. Cykelkillarna har redan utsetts till samarbetspartner av Sahlgrenska sjukhuset och Göteborgs stad. Stefan har många idéer och visar upp den nya hemsidan.

  • Det känns otroligt bra att ha ett jobb som jag gillar så mycket. Känns nästan overkligt säger Stefan och ser sig omkring i den nyöppnade cykelbutiken. Jag hade inte varit där jag är utan det jag lärde mig på serviceutbildningen och coachningen från mina utbildare.

Hans bästa tips till andra jobbsökande är att vara målmedveten! Fundera på vad du vill jobba med och sen är det bara att jaga drömmen. Nothing else matters!

Läs mer om Cykelkillarna här

Stefan, tack för att vi får dela din inspirerande historia! Lycka till!