Ping Pong
Söker du nytt jobb? Oavsett om du är arbetslös idag, eller har ett jobb men vill vidare så kan vi hjälpa dig.
Vi har även korta och effektiva arbetsmarknadsutbildningar.
 

Eductus Finspång

Hos oss på Eductus får du stöd på väg mot din nya yrkeskarriär genom coaching, yrkesutbildningar eller starta eget. Våra kompetenta coacher ger dig verktyg så att du kan lyckas med att nå dina mål.

Vi hjälper arbetsgivare att rekrytera och kompetensutveckla sina medarbetare och har ett bra samarbete med lokala arbetsgivare och organisationer.

Stöd och matchning

Vill du jobba eller studera? Genom Stöd och matchning får du en personlig insats. I tjänsten ingår flera aktiviteter som anpassas efter dina behov. Vi erbjuder stöd i olika aktiviteter såsom t ex att skapa ansökningshandlingar, kontakter med arbetsgivare, hur du hittar och söker jobb samt att följa upp arbetsgivare.

Yrkessvenska

Här lär du dig svenskan du behöver för att klara en yrkesutbildning eller praktik. Yrkessvenska är utbildning i svenska anpassad för olika branscher och yrken. Du lär dig snabbt den svenska du behöver för att jobba inom ditt yrke. För att nå ditt mål så fort som möjligt börjar utbildningen med tester av språknivå, utifrån dessa och yrke läggs dina studier upp tillsammans med din lärare hos oss.

Förstärkt arbetsträning

För dig som varit utanför arbetsmarknaden en längre tid kan det behövas klargörande insatser och extra stöttning. Tillsammans med våra erfarna handläggare kartläggs din kompetens, dina unika erfarenheter och egna önskemål.  Vi tar fasta på möjligheter, utreder arbetsförmågan och eventuella hinder.  Utifrån resultatet hittar vi en målsättning som passar dig och dina förutsättningar. En av Eductus styrkor är vårt stora nätverk av företag och organisationer.

Sysselsättningsplatser

Vi på Eductus Finspång ger dig möjligheten att arbeta på ett kreativt sätt och med det som intresserar dig. Givetvis ger våra handledare dig kunskap om hur man skapar personliga ansökningshandlingar. Du får också möjlighet att ta nya kontakter och utvidga ditt nätverk.

Arbetsgivare

Behöver ditt företag ha hjälp att hitta rätt personal? Vi tar fram förslag på duktiga medarbetare som matchar ditt företags behov.

Tveka inte att höra av er för mer information. Välkommen till Eductus i Finspång!

Kontakt

    Jag samtycker till att angivna personuppgifter kommer att lagras av Eductus i syfte att besvara min fråga. För mer information läs här

Eductus Finspång

Eductus Finspång

Kalkugnsvägen 1

612 30 Finspång

Telefon: 011-15 73 56

Öppettider: Vi har öppet vid utbildning, ring för mer info.

Personal Finspång

Helena Honti

Samordnare
helena.honti@eductus.se
0725-16 83 85
Finspång

Björn Mejhammar

Handledare
bjorn.mejhammar@eductus.se
011-36 45 82
Kalkugnsvägen 1
Finspång

Nesat Sonki

Handledare
nesat.sonki@eductus.se
011-15 73 55
Kalkugnsvägen 1
Finspång

Karin Frid

Områdeschef
karin.frid@eductus.se
0500-38 15 70
Falköping

Nyheter/Blogg

15 februari, 2018

Fick jobb – två gånger!

Efter en arbetsskada blev Amir sjukpensionär på halvtid. En stark vilja gjorde att han mot alla odds tog sig in på…

 

11 december, 2017

Från utvisningsbeslut till fast jobb

När Momo fick ett ultimatum av Migrationsverket gjorde hans handledare Bernt en blixtinsats. Det ledde till en praktikplats och sedan…

 

18 oktober, 2017

Livet vände – fick jobb och egen lägenhet

Huruy blev anställd efter en praktikperiod. Det dröjde inte länge innan han blev en viktig medarbetare. När butiksägaren skulle överta…

Visa fler

#eductus