Med anledning av spridningen av coronaviruset finns riktlinjer och övrig information samlat på AcadeMedias webb. Informationen uppdateras kontinuerligt.

Ping Pong
Söker du nytt jobb? Oavsett om du är arbetslös idag, eller har ett jobb men vill vidare så kan vi hjälpa dig.
Vi har även korta och effektiva arbetsmarknadsutbildningar.
 

Eductus Finspång

Hos oss på Eductus får du stöd på väg mot din nya yrkeskarriär genom coaching, yrkesutbildningar eller starta eget. Våra kompetenta coacher ger dig verktyg så att du kan lyckas med att nå dina mål.

Vi hjälper arbetsgivare att rekrytera och kompetensutveckla sina medarbetare och har ett bra samarbete med lokala arbetsgivare och organisationer.

Stöd och matchning

Stöd och matchning är för dig som på kortast möjliga tid vill börja jobba eller studera. Här får du vägledning och stöd i att hitta jobb och utbildningar samt hjälp med att finslipa dina ansökningshandlingar och att beskriva dina styrkor och kompetenser. Du får också möjlighet att skapa nya nätverk och kontakter med arbetsgivare och utbildningsanordnare.  Läs mer här om hur vi arbetar för att du ska nå dina mål så snabbt som möjligt.

Yrkessvenska

I Yrkessvenska lär du dig svenskan du behöver för att klara en yrkesutbildning eller praktik. Yrkessvenska är utbildning i svenska anpassad för olika branscher och yrken. Du lär dig snabbt den svenska du behöver för att jobba inom ditt yrke. För att nå ditt mål så fort som möjligt börjar utbildningen med tester av språknivå, utifrån dessa och yrke läggs dina studier upp tillsammans med din lärare hos oss.

Förstärkt arbetsträning

För dig som varit utanför arbetsmarknaden en längre tid kan det behövas klargörande insatser och extra stöttning. Tillsammans med våra erfarna handläggare kartläggs din kompetens, dina unika erfarenheter och egna önskemål.  Vi tar fasta på möjligheter, utreder arbetsförmågan och eventuella hinder.  Utifrån resultatet hittar vi en målsättning som passar dig och dina förutsättningar. En av Eductus styrkor är vårt stora nätverk av företag och organisationer.

Sysselsättningsplatser

Vi på Eductus Finspång ger dig möjligheten att arbeta på ett kreativt sätt och med det som intresserar dig. Givetvis ger våra handledare dig kunskap om hur man skapar personliga ansökningshandlingar. Du får också möjlighet att ta nya kontakter och utvidga ditt nätverk.

Arbetsgivare

Behöver ditt företag ha hjälp att hitta rätt personal? Vi tar fram förslag på duktiga medarbetare som matchar ditt företags behov.

Tveka inte att höra av er för mer information. Välkommen till Eductus i Finspång!

Kontakt

    Jag samtycker till att angivna personuppgifter kommer att lagras av Eductus i syfte att besvara min fråga. För mer information läs här

Eductus Finspång

Eductus Finspång

Kalkugnsvägen 1

612 30 Finspång

Telefon: 011-15 73 56

Öppettider: Vi har öppet vid utbildning, ring för mer info.

Personal Finspång

Helena Honti

Ansvarig Stöd och matchning
helena.honti@eductus.se
Finspång

Björn Mejhammar

Handledare
bjorn.mejhammar@eductus.se
011-36 45 82
Kalkugnsvägen 1
Finspång

Nesat Sonki

Handledare
nesat.sonki@eductus.se
011-15 73 55
Kalkugnsvägen 1
Finspång

Karin Frid

Områdeschef
karin.frid@eductus.se
0500-38 15 70
Falköping

Nyheter/Blogg

15 februari, 2020

Norallah fick jobb som snickare. ”Jag tycker om trä – det är ett levande, varmt och mjukt material”

Att lära sig sitt yrke ordentligt, passa tider, prata svenska så mycket som möjligt och fråga om man inte förstår…

 

15 februari, 2018

Fick jobb – två gånger!

Efter en arbetsskada blev Amir sjukpensionär på halvtid. En stark vilja gjorde att han mot alla odds tog sig in på…

 

11 december, 2017

Från utvisningsbeslut till fast jobb

När Momo fick ett ultimatum av Migrationsverket gjorde hans handledare Bernt en blixtinsats. Det ledde till en praktikplats och sedan…

Visa fler

#eductus