Med anledning av spridningen av coronaviruset finns riktlinjer och övrig information samlat på AcadeMedias webb. Informationen uppdateras kontinuerligt.

Omniway
Söker du nytt jobb? Oavsett om du är arbetslös idag, eller har ett jobb men vill vidare så kan vi hjälpa dig.
Vi har även korta och effektiva arbetsmarknadsutbildningar.
 

Festlig invigning av nya lokaler

Fasadskylten hade precis blivit monterad på Eductus skola i Jönköping/ Huskvarna när det idag var dags för invigning av de nya lokalerna. Huset fylldes av inbjudna gäster samt skolans elever och personal som firade med tal, musik och god mat.

Jenny Eneroth, verksamhetsansvarig på skolan i Jönköping, började festen med att hälsa alla välkomna. Sedan var det dags för Charlotte Staaf, verksamhetschef på Eductus, och Marcus Strömberg, VD för AcadeMedia, att klippa bandet och hålla tal.

Lisa, Marika och Morgan, som alla arbetar på skolan, sjöng och spelade – inte bara på svenska utan även på arabiska till publikens jubel. Därefter blev det mingel och en riktig fest, då eleverna bjöd på mat från världens alla hörn. Med energin på topp blev det också dans för dem som ville.

Efter några timmars firande tog vardagen vid igen. Elever och personal återgick till sina klassrum och kontor för att studera och arbeta.

– Jag är så tacksam för att vi får möta våra elever varje dag i en så här fin skola, säger Jenny och känner sig glad över att alla bidrog till en väldigt trevlig invigningsfest.