×
 

3

Du lämnar nu webbplatsen och omdirigeras till:

Avbryt för att återgå till webbplatsen.

Att göra skillnad känns fantastiskt

Vi vill dela med oss av en liten historia som värmer i hjärtat. En utbildare hos oss berättar:

Jag hade en D-klass en gång för länge sedan. I denna klass gick en ung man som pratade ok svenska men hade enorma svårigheter med att läsa och skriva. Målen var långt borta och hur det skulle gå kändes som ett väldigt stort frågetecken. Jag bestämde mig för att göra en specialsatsning för hans skull (individanpassat ni vet) och gjorde varje dag extrauppgifter som han kämpade sig igenom och sakta, (och nu menar vi sakta), men säkert lyckades han förbättra sin läsning och skrivning och lyckades med nöd och näppe klara sig igenom ett godkänt resultat. Efter detta har han KÄMPAT sig igenom SAS (Svenska som andraspråk) och i morse när jag skulle hoppa på bussen såg jag två ögon lysa som stora solar genom fönsterrutan och där satt han – färdigutbildad bussförare och den stoltaste unga mannen jag någonsin sett.

Stephanie Hashim,
Utbildare Eductus i Västerås