Ping Pong
Söker du nytt jobb? Oavsett om du är arbetslös idag, eller har ett jobb men vill vidare så kan vi hjälpa dig.
Vi har även korta och effektiva arbetsmarknadsutbildningar.
 

Eductus Avesta

Vi på Eductus har arbetat i mer än 20 år med arbetsmarknadsinriktad verksamhet. Vi har kontakter med det lokala näringslivet och ett stort kontaktnät bland arbetsgivare och organisationer. Hos oss på Eductus i Avesta kan du studera Svenska för invandrare (SFI) och få hjälp och stöd med att komma ut i arbetslivet.

På Eductus i Avesta har vi undervisning i Svenska för invandrare (SFI) och Samhällsorientering. Vi erbjuder dig som är nysvensk eller dig som vill utveckla dina språkkunskaper möjlighet att studera i en inspirerande, målinriktad och elevanpassad undervisning. Våra utbildningslokaler finns i Aaltohuset (blå huset) på Kungsgatan 2E i Avesta.

Svenska för invandrare (SFI)

SFI är en grundläggande utbildning i svenska för vuxna som inte har svenska som modersmål. Svenska för invandrare är en egen skolform där dina behov är utgångspunkt. Du studerar i din egen takt enligt din personliga studieplan. Hos oss får du lära dig svenska med stöd av kunniga lärare. Vi läser, skriver, lyssnar och pratar varje dag. Vi anpassar vår undervisning efter kursmålen och din nivå. Hos oss ska det vara roligt att lära sig svenska. Inom SFI finns tre olika studievägar. Du studerar på den studieväg som passar din utbildningsbakgrund och dina studiemål.

Yrkessvenska

Lär dig svenskan du behöver för att klara en yrkesutbildning, praktik eller en anställning! Yrkessvenska är utbildning i svenska anpassad för olika branscher och yrken. Du lär dig snabbt den svenska du behöver för att jobba inom ditt yrke.

Samhällsorientering

Samhällsorienteringen är ett utmärkt tillfälle att komma in i det svenska samhället. Utöver information som berör hela Sverige så får du som deltagare även information om din hemkommun. Målet med Samhällsorienteringen är att du som deltagare ska förstå hur samhället fungerar och hur det är att bo i Sverige. Här får du lära dig om hur det svenska samhället är uppbyggt och om allt som du kan tänkas behöva ha med dig i ditt nya liv i Sverige.

Tveka inte att kontakta oss för mer information. Varmt välkommen till oss på Eductus i Avesta!

Frågor om Yrkessvenska: 0761-00 57 43

Frågor om sfi: 0702-54 74 24

Kontakt

    Jag samtycker till att angivna personuppgifter kommer att lagras av Eductus i syfte att besvara min fråga. För mer information läs här

Eductus Avesta

Eductus Avesta

Kungsgatan 2 E

774 30 Avesta

Telefon: Sfi-frågor 0702-54 74 24 och för Yrkessvenska 0761-00 57 43

Öppettider: 8-17

Personal Avesta

Louai Aldeeb

Samordnare Yrkessvenska
louai.aldeeb@eductus.se
0761-00 57 43
Avesta

Mona Bodin

Skolledare
mona.bodin@eductus.se
0702-54 74 24
Kungsgatan 2C
Avesta

#eductus