Eductusportalen
Söker du nytt jobb? Oavsett om du är arbetslös idag, eller har ett jobb men vill vidare så kan vi hjälpa dig.
Vi har även korta och effektiva arbetsmarknadsutbildningar.
 

Om Eductus

Om Eductus

Vi är ett ovanligt brett utbildningsföretag. Hos oss på Eductus läser du in gymnasiebetyg som saknas, får en coach som karriärpeppar dig, lär dig ett yrke – till exempel butikssäljare eller undersköterska, eller ett språk. Du får hjälp att hitta ett jobb, eller personal till ditt företag eller lär dig hur man startar eget.

Vår meny är lång. Vi erbjuder bland annat:

Vi bidrar till ett bättre Sverige

Vi hjälper människor att formulera och nå sina mål. När man kommer närmare sina mål så mår man bättre, och då mår samhället bättre. Det är bra för alla. Det gillar vi. Dessutom gillar vi att engagera oss i samhällsdebatten. Vi tycker, tänker och försöker påverka. Allt vi gör ska bidra till ett bättre samhälle.

Vår vision: Vi ska vara bäst på det vi gör

En vision anger målet och riktningen för att nå dit. Vår vision är enkel. Vi ska vara bäst på det vi gör.

När vi nått dit så är vi:

  • Det självklara valet för den som vill in på arbetsmarknaden eller hitta ett jobb.
  • Ett förstahandsval inom vuxenutbildning.
  • Den arbetsgivaren kontaktar när de ska rekrytera eller kompetensutveckla.

Vad vårt varumärke står för

Vi är på din sida. Vi jobbar mer fokuserat än någon annan för att du ska utvecklas som individ, lära dig mer och få ett bra jobb. Läs mer om vår värdegrund här.

Våra kunder

De som väljer, köper och finansierar våra tjänster är för det mesta Arbetsförmedlingen, kommuner, omställningsfonder och trygghetsråd.

De som använder våra tjänster är bland annat personer som är inskrivna hos Arbetsförmedlingen, läser komvux, nyss kommit till Sverige eller jobbar på en arbetsplats som varslar.

Där alla tänker olika tänks det mycket mer

Vårt företag genomsyras av en stark tro på alla människors lika värde. Vår likabehandlingsplan hänger på central plats på varje kontor.

Vår likabehandlingsplan innebär i korthet:

Alla människor är lika mycket värda. Alla ska känna sig trygga på Eductus. Ingen person ska känna sig diskriminerad eller trakasserad. Alla behandlas likvärdigt och med respekt. Givetvis gäller detta även vår rekryteringspolicy. Vi värdesätter mångfald, för vi vet att där alla tänker olika tänks det mycket mer. Medarbetare med de mest skiftande bakgrunder gör oss helt enkelt till ett starkare och bättre företag.

Vi är en del av AcadeMedia

AcadeMedia är Skandinaviens största privata utbildningsanordnare. Drygt 60 000 elever och föräldrar har valt våra förskolor, grundskolor och gymnasieskolor. Ytterligare 80 000 vuxna går på någon av våra vuxenutbildningar under ett år. AcadeMedia finns över hela Sverige samt i Norge och Tyskland. Vi arbetar alltså inom hela utbildningskedjan, från förskola till vuxenutbildning. Vi har drygt 500 enheter och ungefär 12 000 medarbetare.

Läs mer om AcadeMedia

AcadeMedias kvalitetsarbete

Jobba hos oss?

Tycker du att det här verkar intressant? Titta på vår Jobba hos oss-sida och se om vi har några tjänster utlysta som passar dig!

Pressrummet

Pressmeddelanden, kontaktpersoner och bildbank finns i pressrummet – välkommen dit!

 

Eductus grundades 1991 och är idag ett av Sveriges största företag inom vuxenutbildning. Vi har cirka 600 medarbetare och finns på 70 orter runt om i Sverige. Vi erbjuder bland annat yrkessvenska, jobbcoachning, komvux, SFI och yrkesutbildning. Vi tror på alla människors lika värde och vill bidra till ett bättre Sverige. Vi ingår i Academedia, Nordens största utbildningsföretag.