Hem Nyheter Sök
Utbildningar Söka jobb
Vad behöver du komplettera med för att få det jobb du vill ha? Vi erbjuder grundläggande vuxenutbildning, gymnasial vuxenutbildning, SFI och yrkesinriktade kurser.
Söker du nytt jobb? Oavsett om du är arbetslös idag, eller har ett jobb men vill vidare så kan vi hjälpa dig.
Vi har även korta och effektiva arbetsmarknadsutbildningar.
 

Eductus Nacka

Varmt välkommen in till Eductus Nackas toppmoderna och ljusa lokaler i Kunskapsgallerian vid Sickla köpkvarter. Här är det ständigt liv och rörelse och olika aktiviteter på gång. Du kan lätt ta dig hit då det finns många och bra förbindelser i form av Tvärbanan eller bussar från Slussen. Hos oss kan du studera allt ifrån SFI till gymnasiala kurser!

SFI-undervisning och vuxenutbildning i Svenska som andraspråk

På Eductus i Nacka är undervisningen specialiserad inom SFI och Svenska som andraspråk på grundläggande och gymnasial nivå. Vi erbjuder dig som är nysvensk eller dig som vill utveckla dina språkkunskaper möjlighet att studera i en inspirerande, målinriktad och elevanpassad undervisning.

Gymnasiala och grundläggande kurser

Vi erbjuder även gymnasiala och grundläggande kurser inom engelska, italienska och spanska. Utöver detta så finns även möjlighet att ta hjälp av karriärvägledare från Nacka kommun, allt för att vi ska kunna bistå våra elever med det bästa! Vår kunniga personal talar utöver svenska och engelska även tyska, spanska, persiska, arabiska, kurdidska och turkiska.

Samhällsorientering

Samhällsorienteringen är ett utmärkt tillfälle att komma in i det svenska samhället. Utöver information som berör hela Sverige så får du som deltagare även information om din hemkommun. Målet med Samhällsorienteringen är att du som deltagare ska förstå hur samhället fungerar och hur det är att bo i Sverige. Här får du lära dig om hur det svenska samhället är uppbyggt och om allt som du kan tänkas behöva ha med dig i ditt nya liv i Sverige.

Fler adresser i Storstockholm

Vi har skolor i TäbySollentuna samt arbetsmarknadsutbildningar i Solna, Liljeholmen, Huddinge, Slagsta och Södertälje.

Så återigen, varmt välkommen till oss på Eductus i Nacka!

Senaste jobben

För närvarande har vi inga lediga jobb i Nacka.

Referenser

Anneli på sin arbetsplats. Klädd i svart med en röd stor sjal, halsband och glasögon.
Anneli, Arbetstränar

Närmare arbetsmarknaden med engagerad coach

Efter en lång sjukskrivning och arbetslöshet arbetstränar Anneli och det har gått fortare än hon trodde.

Vad letar du efter?

Eductus Nacka

Eductus Nacka

Experimentgatan 7

131 54 Nacka

Telefon: 08-623 31 53

Öppettider: vardagar 8-17

KontaktPersonal Nacka

Cathrine Nazerian

Administratör
cathrine.nazerian@eductus.se
08-623 45 72
Experimentgatan 7, Nacka
Nacka

Här når du din lärare

Lärarrum
fornamn.efternamn@eductus.se
08-623 31 59
Experimentgatan 7
Nacka

Ulla Norberg

Skolledare
ulla.norberg@eductus.se
0725-71 55 90
Experimentgatan 7
Nacka

Nyheter/Blogg

11 april, 2016

Solen skiner på Eductus hjältar

Vi har väl alla dagar när vi känner att ett stort lass ansvar landat i vårt knä och du med en lätt pulsförhöjning ställer dig frågan, ” Hur i hela friden ska detta gå”? Precis så var det för mig förra veckan. När glädjeropen efter vunnet anbud för SFI Sigtuna klingat av fanns nyetableringens alla […]

 

22 februari, 2016

Spännande projekt till minne av Raoul Wallenberg

Under våren kommer Eductus i Nacka att delta i det fantastiska projektet ”Varje människa kan göra skillnad” som drivs av Raoul Wallenberg Academy.  30 svarta kuber (måtten 3 x 3 x 3 meter) har skickats till utvalda skolor runtom i Sverige. Varje kub ska symboliserar en av de 30 mänskliga rättigheterna. Vi blev tilldelade rättighet nr 6 , ”Rätten att erkännas som […]

 

3 augusti, 2015

Majja följde drömmen och startade eget företag

Leva på pyssel? Javisst! Vi har pratat med Majja som just nu håller på att förverkliga sin dröm efter att ha gått Starta eget-utbildningen hos oss i Stockholm. För första gången i sitt liv stod Majja Nykvist utan jobb i december 2014. Bara fyra veckor innan dess hade hon börjat på ett nytt jobb. Jobbet […]