Hem Nyheter Sök
Utbildningar Söka jobb
Vad behöver du komplettera med för att få det jobb du vill ha? Vi erbjuder grundläggande vuxenutbildning, gymnasial vuxenutbildning, SFI och yrkesinriktade kurser.
Söker du nytt jobb? Oavsett om du är arbetslös idag, eller har ett jobb men vill vidare så kan vi hjälpa dig.
Vi har även korta och effektiva arbetsmarknadsutbildningar.
 

Eductus Höganäs

Våra lokaler i Höganäs är ljusa och fräscha, belägna i en vacker miljö med milslånga åkrar och fält och med havet hundra meter bort. Vi befinner oss på Kullagymnasiet där man även hittar Kunskapsforum. Det är dit du vänder dig för att söka våra olika utbildningar/kurser.

Vi bedriver SFI (Svenska för invandrare)-undervisning och kurser på grundläggande nivå främst i Svenska som andraspråk, matematik och engelska. Vi erbjuder även utbildningar för dig som vill bli personlig assistent eller undersköterska. I samma lokaler så finns också NTI-skolan som erbjuder 220 gymnasiala kurser på distans/distans med handledning.

Svenska för invandrare

Svenska för invandrare (SFI) är en grundläggande utbildning i svenska för vuxna som inte har svenska som modersmål. Att läsa SFI betyder att du studerar det svenska språket – du lär dig läsa, skriva, tala och förstå svenska. SFI är en egen skolform där dina behov är utgångspunkt. Du studerar i din egen takt enligt din personliga studieplan. Din studieplan skapar vi tillsammans med dig. Du kommer förutom språket att lära mer om samhället och arbetslivet. Inom SFI finns tre olika studievägar. Du studerar på den studieväg som passar din utbildningsbakgrund och dina studiemål.

Vår SFI är ett sätt för dig att komma in i det svenska samhället och nå målet – ett arbete. Vi har olika inriktningar att välja bland beroende på din bakgrund och vilka mål du vill nå. Vår SFI-utbildning utgår från dig, det du vill, det du kan och det du behöver. Vanligast är att undervisningen sker på dagtid, men för dig som arbetar finns det möjlighet till kvällsstudier.

Barnvagns-SFI

Är du föräldraledig och inte har svenska som modersmål är du varmt välkommen till vår Barnvagns-SFI som vi bedriver på Gläntan (öppna förskolans ovanvåning).

Grundläggande vuxenutbildning

Våra grundläggande kurser bedrivs i flexibel form. Eget arbete varvas med lektioner och handledning.

Kontakta oss så berättar vi mer. Välkommen till Eductus Höganäs!

Senaste jobben

För närvarande har vi inga lediga jobb i Höganäs.

Vad letar du efter?

Eductus Höganäs

Eductus Höganäs

Långarödsvägen 30

263 34 Höganäs

Telefon: 0423-341 30

Öppettider: vardagar 8-17

KontaktPersonal Höganäs

Ameli Krantz

Platschef, skolledare
ameli.krantz@eductus.se
042-33 41 30
Långarödsvägen 30
Höganäs